Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućila što bolje iskustvo. Kliknite ovdje da saznate više o podešavanjima kolačića.
Prihvaćam

Reklamacije

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog za proizvode iz uradi-sam.hr webshopa. To može učiniti putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili pisanim putem:

- poštom na adresu Uradi Sam trgovina d.o.o., Zagrebačka cesta 194, 10000 Zagreb
- faxom na broj 01/3323135
- e-mailom na korisnickasluzba@uradi24.hr
- Na prigovor ćemo odgovoriti u zakonskom roku od 15 dana od primitka prigovora. Ukoliko je došlo do raskida ugovora, kupac mora izvršiti povrat robe u roku od 14 dana. Nakon povrata, vratiti ćemo Vam novac za kupljenu robu u roku od 14 dana.

Potrošač može, ne navodeći razlog, jednostrano raskinuti ovaj ugovor, u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora ili po njegovom primitku. Pravo na jednostrani raskid ugovora počinje teći od datuma dostave tj. od datuma za osobno preuzimanje pošiljke.

U obavijesti navedite svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mail adresu, a možete koristiti i obrazac za jednostrani raskid ugovora kojeg možete preuzeti ovdje: Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Onog trenutka kada kupac primi e-mail od uradi-sam.hr smatrat će se da je reklamacija prihvaćena.
U tom slučaju uradi-sam.hr će kupcu ponuditi zamjenski proizvod ili povrat plaćenog iznosa.

Robu vratite tako da ju predate nama u bilo kojem Uradi Sam prodajnom centru u Hrvatskoj ili će ju preuzeti dostavna služba u dogovoru s našom korisničkom službom korisnickasluzba@uradi24.hr. Robu je potrebno vratiti u roku od 14 dana od odobrenja zahtjeva.

Nakon utvrđivanja da je roba vraćena u istom stanju kako je i poslana, tj. prodana (neoštećena i ispravna, i roba i ambalaža), vrši se povrat novca kupcu ili zamjena uz nadoplatu za neki drugi proizvod. Ukoliko ste proizvod platili pouzećem (gotovinski), plaćeni iznos ćemo Vam vratiti uplatom na Vaš tekući račun. Stoga nam je bitno da u vašoj prijavi za reklamaciju dostavite Vaš broj tekućeg računa i naziv banke gdje je isti otvoren.

Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena), morat ćete platiti poštarinu u iznosu od 25,00 kn (tj. 250,00 kn ako se radi o vangabaritnoj robi) kako bi Vam zamjenska roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Ukoliko se ustanovi da je reklamacija na proizvod neopravdana, odnosno da je do oštećenja ili neispravnosti proizvoda došlo uslijed nestručnog rukovanja ili uporabe, uradi-sam.hr nije dužan izvršiti povrat novca ili dostaviti zamjenski proizvod.