Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućila što bolje iskustvo. Kliknite ovdje da saznate više o podešavanjima kolačića.
Prihvaćam

Registracija i naručivanje

Registracija se obavlja samo jednom, a svaki sljedeći put kada posjetite uradi-sam.hr sistem će vas automatski prepoznati. Registracija se obavlja izborom opcije “Registracija”. Potrebno je navesti svoje ime, prezime, e-mail adresu te kreirati lozinku koju ćete i ubuduće koristiti za pristup svom korisničkom računu. U polja unosite podatke o kupcu, pri čemu možete odabrati radi li se o tvrtki (pravnoj osobi) i u tom slučaju upišite naziv i OIB koji će biti ispisani na računu.

Dalje, na prikazanoj stranici unesite lozinku i potvrdite unos klikom na odgovarajući gumb. Otvorit će se početna stranica, a kao potvrda uspješne registracije biti će navedeno Vaše ime pri vrhu web stranice.

Ukoliko želite, možete se u svakom trenutku odjaviti izborom opcije “Odjava”. Ponovnu prijavu na web stranicu možete obaviti izborom opcije “Prijava” i navođenjem svoje e-mail adrese i odabrane lozinke.

Pregledom kategorije Proizvodi dolazite do asortimana artikala koje možete kupiti. Ukoliko ne znate u kojoj kategoriji tražiti određeni proizvod, možete koristiti polje za pretraživanje.
Na stranici odabranog proizvoda nalaze se detaljne informacije i slike te možete podesiti količinu koju želite kupiti.
Proizvodi koji su dostupni za naručivanje i kupnju preko webshopa označeni su sa "Raspoloživo" po prodavaonicama.
Ako je proizvod trenutno na akciji ili sniženju, onda je redovna cijena prikazana prekriženo pored trenutno važeće cijene.

Narudžbu pokrećete klikom na gumb „Dodati u košaricu” koji se nalazi uz željeni proizvod. Klikom na ikonu vrećice u gornjem desnom kutu, odabirom „Pregledaj i ažuriraj košaricu“ možete promijeniti sadržaj svoje košarice, količinu ili ukloniti pojedini proizvod te odabrati način dostave. Odabirom „Idi na narudžbu“ smatra se kako ste odabrali sve željene artikle.