Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućila što bolje iskustvo. Kliknite ovdje da saznate više o podešavanjima kolačića.
Prihvaćam

Najčešća pitanja

Na koje sve načine mogu platiti proizvode na webshopu uradi-sam.hr?


Uradi-sam.hr podržava sljedeće načine plaćanja:

1. - plaćanje pouzećem - podrazumijeva plaćanje narudžbe dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

2. - uplata putem predračuna – iznos robe i troškove dostave plaćate na račun i poziv na broj kako je navedeno u ponudi koju ste primili na e-mail

3. - plaćanje kreditnom i/ili debitnom karticom - plaćanje se obavlja putem interneta, preko sustava naplate CorvusPay u zaštićenom internet okruženju, što jamči sigurno korištenje platnih kartica.


Je li moguće robu dostaviti na kućnu adresu i koliko to košta?


Robu koju ste naručili dostavit ćemo na Vašu adresu u pravilu u roku od 3 radna dana od zaprimanja narudžbe, odnosno nakon uplate (uplata na žiro-račun ili odobrenja autorizacije kreditne kartice).

Subote i nedjelje ne ulaze u rok dostave. Ukoliko se dostava vrši na otoke, rok dostave ovisi i o rasporedu trajektnih linija.

Proizvodi se šalju dostavljačkom kućom Overseas Express na području cijele Republike Hrvatske, izuzev otoka za koje dostava nije moguća: Drvenik Veli, Dugi otok, Ilovik, Ist, Kaprije, Koločep, Lastovo, Lopud, Mljet, Molat, Olib, Premuda, Prvić, Rava, Sali, Sestrunj, Silba, Susak, Šipan, Šolta, Unije, Veli Iž, Zlarin, Žirje.

Paletna dostava vangabaritnih pošiljaka moguća je samo za kopneni dio Hrvatske te na otoke s cestovnom vezom (Krk, Murter , Pag i Vir).


Troškovi dostave

Za narudžbe do 300,00 kn i težine do 30 kg, trošak dostave se naplaćuje u iznosu od 25,00 kn.

Za proizvode teže od 30 kg, neovisno ocijeni, dostava se naplaćuje u iznosu od 250,00 kn.

Za narudžbe iznad 300,00 kn, dostava je besplatna (osim ako se ne radi o vangabaritnoj pošiljci).

Trošak dostave se plaća istovremeno kad i proizvod/roba, bez obzira radi li se o plaćanju karticama ili pouzećem (gotovinom).


Mogu li preuzeti robu u trgovini Uradi Sam?

Ukoliko ste odabrali opciju osobno preuzimanje, o dostupnosti artikla i vremenu preuzimanja ćemo Vas obavijestiti putem e-maila ostavljenog kod kreiranja narudžbe.

Od datuma kada je proizvod dostupan za preuzimanje, rezervacija vrijedi 3 radna dana trgovine u kojoj preuzimate.

Za preuzimanje robe, molimo predočite narudžbu ili račun ako ste robu unaprijed platili putem webshopa.


Je li izbor proizvoda na webshopu uradi-sam.hr isti kao u trgovinama Uradi Sam?

Svi proizvodi koji se nalaze u ponudi webshopa uradi-sam.hr zasigurno se nalaze i u trgovinama Uradi Sam. Ukoliko nam ograničenja dostavne službe to omogućuju, i nastaviti ćemo s redovitim nadopunjavanjem i obogaćivanjem ponude s novim proizvodima. Ako za neke proizvode ipak nismo u mogućnosti ponuditi uslugu dostave, tu robu ćete ipak moći rezervirati putem webshopa, platiti također putem webshopa ili u trgovini te preuzeti u Uradi Sam trgovini koja Vam odgovara.

Ako Vas interesira neki proizvod koji se trenutno ne nalazi u ponud webshopa, slobodno se obratite našoj korisničkoj službi na e-mail korisnickasluzba@uradi24.hr kako bismo Vam pomogli i omogućili kupnju.


Za sva ostala pitanja i eventualne probleme, obratite nam se e-mailom na korisnickasluzba@uradi24.hr .