Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućila što bolje iskustvo. Kliknite ovdje da saznate više o podešavanjima kolačića.
Prihvaćam

Kako kupovati

1. PRETRAŽIVANJE

Pregledom kategorije PROIZVODI dolazite do asortimana artikala koje možete kupiti. Ukoliko ne znate u kojoj kategoriji tražiti određeni proizvod, možete koristiti polje za pretraživanje.

Na stranici odabranog proizvoda nalaze se detaljne informacije i slike te možete podesiti količinu koju želite kupiti.

Proizvodi koji su dostupni za naručivanje i kupnju preko webshopa označeni su sa "Raspoloživo" po prodavaonicama.

Ako je proizvod trenutno na akciji ili sniženju, onda je redovna cijena prikazana prekriženo pored trenutno važeće cijene..


2. KOŠARICA

Narudžbu pokrećete klikom na gumb „Dodati u košaricu” koji se nalazi uz željeni proizvod.

Klikom na ikonu vrećice u gornjem desnom kutu, odabirom „Pregledaj i ažuriraj košaricu“ možete promijeniti sadržaj svoje košarice, količinu ili ukloniti pojedini proizvod te odabrati način dostave. Odabirom „Idi na narudžbu“ smatra se kako ste odabrali sve željene artikle te Vas poveznica vodi na stranicu za prijavu tj. registraciju kupca.


3. REGISTRACIJA

Ukoliko već imate korisnički račun kod nas prijavite se s važećim podacima ili nastavite kao gost.

U polja unosite podatke o kupcu, pri čemu možete odabrati radi li se o tvrtki (pravnoj osobi) i u tom slučaju upišite naziv i OIB koji će biti ispisani na računu.


4. NAČIN PLAĆANJA

Klikom na gumb „SLJEDEĆE” prikazat će se stranica s opcijom odabira načina plaćanja:
1. pouzećem (gotovinski prilikom preuzimanja) – roba će biti dostavljena dostavnom službom, a plaća se dostavljaču prilikom preuzimanja
2. internet bankarstvom – kupcu je traženi proizvod rezerviran na 24 sata, u tom roku je potrebno izvršiti uplatu. Na e-mail će biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Kada su sredstva vidljiva na računu Uradi Sam trgovine d.o.o., krenut će se u proces dostave proizvoda na adresu kupca.
3. plaćanje kreditnim i debitnim karticama – automatiziran proces naplate u zaštićenom internet okruženju, odnosno sigurno korištenje platnih kartica u stvarnom vremenu.

Klikom na „Naručite“ prikazat će se stranica s brojem Vaše narudžbe.


5. TROŠKOVI DOSTAVE

Troškovi dostave nisu uračunati u cijenu artikla. Naknadno, prilikom samog naručivanja, bit će prikazane neke od opcija dostave:

1. standardna dostava – 25,00 kn (za narudžbe do 300,00 kn i pakete pojedinačne težine do 30 kg)
2. vangabaritna pošiljka – 250,00 kn (za proizvode teže od 30 kg, neovisno o cijeni)
3. besplatna dostava – za narudžbe iznad 300,00 kn (osim ako se ne radi o vangabaritnoj pošiljci)

4. osobno preuzimanje – roba neće biti dostavljena na adresu kupca, već kupac ima mogućnost osobno ju preuzeti u nekoj od trgovina Uradi Sam

Dakle, na konačnoj narudžbi koju ćete dobiti e-mailom bit će naznačeni i troškovi dostave. Dostavu vrši dostavljačka kuća Overseas Express na teritoriju cijele Republike Hrvatske.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizualno pregledati paket. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite.


6. REKLAMACIJE

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog za proizvode iz uradi-sam.hr webshopa. To može učiniti putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili pisanim putem:

- poštom na adresu Uradi Sam trgovina d.o.o., Zagrebačka cesta 194, 10000 Zagreb
- faxom na broj 01/3323135
- e-mailom na korisnickasluzba@uradi24.hr
- Na prigovor ćemo odgovoriti u zakonskom roku od 15 dana od primitka prigovora. Ukoliko je došlo do raskida ugovora, kupac mora izvršiti povrat robe u roku od 14 dana. Nakon povrata, vratiti ćemo Vam novac za kupljenu robu u roku od 14 dana.

7. OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Ukoliko ste se predomislili, a već ste naručili robu i dobili potrebnu dokumentaciju za plaćanje ili je narudžba prošla kroz naš sistem potrebno je popuniti „Obrazac za jednostrani raskid ugovora” ili nas nazovite na kontakt telefon naše kontakt službe 091/3405707 (ponedjeljak – petak, 08:00-16:00) kako bismo uspješno otkazali narudžbu.


8. DODATNA PITANJA

Za sva dodatna pitanja i nedoumice možete nam se obratiti putem maila korisnickasluzba@uradi24.hr.